ALIŞ YERİ
ALIŞ YERİ MEVKİ
ALIŞ TARİHİ / SAATİ
PARA BİRİMİ
DÖNÜŞ YERİ
DÖNÜŞ YERİ MEVKİ
DÖNÜŞ TARİHİ / SAATİ

Araç Teslimat

* Havalimanında Araç Teslimi

Aracınızın teslim tarihinde dış hatlar gidiş terminalinin giriş kapısının tam karşısında park halinde bekliyoruz.Terminal geliş kapısından çıktıktan sonra 50 metre kadar ileride Sizlerle buluşacağız, havalimanı taksi durağını geçince Traway asansörünün önünde yol boyunca park etmiş araçların sırasında aracınız ile Sizleri bekliyor olacağız. Eğer( bazen park sorunundan dolayı terminal içerisinde tur atmak zorunda kalıyoruz.) buluşamazsak telefon ve whatsapp numaralarımızdan bizi hemen arayabilirsiniz. Aracınızı teslim ederken lütfen ehliyetinizin, pasaportunuzun veya kimlik bilgilerinizin (ön ve arka) kopyalarını hazır bulundurun. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, kazasız belasız yolculuklar ve iyi tatiller dileriz.

* Otelde Araç Teslimi

Aracınız Onaylamış olduğunuz rezervasyon bilgilerine göre istediğiniz tarih ve saatte otelinizin ( bizi otel içerisine almadıkları için ) ana giriş kapısında bekliyor olacağız.  Araç teslim gününde lütfen sürücü belgenizi ve kimlik fotokopilerinizi (ön ve arka) hazır bulundurunuz ve rezervasyonda belirtilen gün ve saatte otel ana giriş kapısında hazır bulunmanızı rica ederiz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, kazasız belasız yolculuklar ve iyi tatiller dileriz.

Not: Antalya Havalimanı'nda, terminal önünde, bazen havalimanı içinde, büyük otopark sorunu nedeniyle, aracınızı teslim ederken sizi bekleyeceğimiz noktada havalimanında karşılandıktan sonra, araç Kira sözleşmesi formaliteleri tamamlanan havalimanı yakınlarında gerçekleştirilecektir. Araç doğrudan havalimanında değil, havalimanına yakın buluşma noktamızda ve misafirlerimiz tarafımızca havalimanına götürülmektedir. Terminal çıkış kapısı önünde buluşamazsak, terminal çıkış kapısı yanında veya terminal içinde telefon veya WhatsApp ile bize ulaşabilirsiniz.

top